Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Tabere de vară în Anglia din Timișoara


                                   

  

 

 

FLY HIGH SUMMER SCHOOLS ENGLAND 2020


Tabără de vară în Anglia cu plecare din Timișoara

Perioadă I : 26 iulie- 9 august 2020

Perioadă II : 23 - 30 august 2020

 

 

De cinci ani organizăm programe educaționale de vară în Anglia mulțumită colaboratorilor noștri de la Brooke House College, un colegiu cu renume din UK.

Despre  Brooke House College

Școala de vară de la Brooke House College este un program acreditat de British Council și își derulează activitatea de peste 35 de ani. Programul este destinat băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani.

Brooke House College este situat într-un orășel britanic liniștit Market Harborough, în Leicestershire, chiar în inima Angliei.  Este la aproximativ o oră și jumătate distanță de aeroportul Luton.

Campusul găzduiește în fiecare vară elevi din toate colțurile lumii. O atmosferă prietenoasă, multiculturalitate și un cadru unic cu multă diversitate. Elevii prețuiesc întotdeauna aceste elemente la Brooke House și se reîntorc cu drag.

Programul oferă cursuri de engleză concepute și facilitate de profesori britanici. Brooke House College este centru înregistrat de examinare Trinity College London, iar elevii sunt evaluați la finalul școlii de vară după acest sistem.

Pe lângă dezvoltarea academică și lingvistică, participanții programului beneficiază de o varietate de excursii și activități sportive și sociale.

 

 De ce să alegi Fly High Summer School la Brooke House College?

 

Care sunt costurile școlii de vară cu plecare din Timișoara?

 Perioadă I : 26 iulie- 9 august 2020

 Perioadă II : 23 - 30 august 2020

 

Când este data limită de plată?

Completează formularul de înscriere

 

Prezentarea detaliata a taberei și a Brooke House College

 

Detalii despre înscriere: