Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Cine e Fly High

Fly High English Club dezvoltă cunoștințele de comunicare în  limba engleză și germană a copiilor cu vârste între 5 și 12 ani și îmbunătățește abilitățile de exprimare și comunicare avansată în engleză pentru adolescenți de 13-18 ani. 

La Fly High, copiii învață limba engleză într-un mod natural, de la 4-6 ani, prin imersiune și activități adaptate, comunicând aproape integral în limba engleză cu ei, trecând apoi la materiale care îmbină activitățile naturale de comunicare și înțelegere a limbii engleze cu dezvoltarea abilităților de scriere și citire între 7-11 ani (sesiuni de 75 sau 90 minute, de 2 ori pe săptămână, grupe de 6-8 copii, program pe parcursul întregului an școlar).

Din 2011, Clubul de Engleză Fly High a dat oportunitatea la peste 400 de elevi să participe la activitățile clubului. Cu o viziunea a educației orientată pe dezvoltarea completă a elevilor, dar și cu o experiență internațională recunoscută, Fly High este partenerul colegiului britanic Brooke House College pentru Summer School din 2016 și face parte din Rețeaua Europeană de Predare de Engleză pentru Copii.

Fly High a fost singurul partener al Consiliului Britanic din București pentru clubul de conversație BritTEEN, proiect continuat acum sub forma atelierului LIFEWISE.

Fly High este Centru de testare și simulare Cambridge și centru de pregătire certificat Cambridge English și oferim pregătire intensă prin cursuri specializate, teste și simulări ale examenelor, consultanță și sprijin pentru înscriere la examen, instruire privind modul practic de abordare a examenelor, certificat internațional.

 

Descarca Broșura de prezentare Fly High:

 

 Fly High Prezentare romana (1)

 

Fly High English Presentation (1) 

 

Politica de confidentialitate Fly High

Politica de confidentialitate Life Education