Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Conferința LIFE EDUCATION - LEADING LEARNERS TO GREATNESS 2017

 

 

LIFE EDUCATION
#profesorimotivati #parintiimplicati #eleviincrezatori

 

Conferința internatională LIFE EDUCATION-Leading Learners to Greatness, organizată pe 4 noiembrie la Craiova de Asociația Aproape de TINEri și Fly High English Club, a generat un spațiu interactiv pentru profesori, educatori, părinți, dar și pentru elevi. LIFE EDUCATION a promovat celor peste 150 de participanți exemple de educație completă, educație care îi ajută pe elevi să își atingă potențialul și să devină adulți responsabili, bine pregătiți, care să investească cu pasiune în comunitate și să genereze schimbare pozitivă.

 

Vorbitorii au contribuit cu idei si experiente diferite, toate reușind să motiveze și să încurajaze părinții și profesorii deopotrivă.

 

Wylie Wright, Directorul Colegiului Brooke House din Marea Britanie a susținut alinierea modalității de predare și evaluare a elevilor cu cerințele unui loc de muncă în care capacitatea analitică sau de rezolvare a problemelor primează și nu memorarea. 

 

Daniela Vișoianu, președintă a Coaliției pentru Educație, a reiterat faptul că nu le putem cere elevilor sau copiilor noștri să devină adulți responsabili dacă noi nu ne asumăm rolul inspirator zi de zi în sala de curs sau acasă.

 

Bettina Veith, manager ECO Ford, a fost un exemplu de carieră în domeniul tehnic și a încurajat dezvoltarea învățământului tehnic.

 

Silvana Stoicescu de la UNIVERSALIO , un proiect EDUCATIVA, a prezentat oportunitatile de studiu in strainatate, iar 
Mathew Midhun i-a ajutat pe elevi să se descopere pe sine și îi așteaptă la cursul său #BeYourOwnBoss.

 

 La conferință ni s-au alăturat prin video, Nigel Bellingham, Directorul Consiliului Britanic din Bucuresti și Kory Sikstrom, Directorul programului #EROI, program de dezvoltarea caracterului și a încrederii în sine pentru elevii între 12 și 14 ani în Craiova.

 

“Educatia nu se poate face dacă nu ajungem la inima copiilor, dacă nu îi ajutăm să își descopere darurile, nu le clădim caracterul și nu îi ajutăm să își găsească un scop în viață.” Claudia Cochină, Președinte, Asociația Aproape de TINEri.

 

Educația de calitate ne pregătește pentru viață și ne împlinește! Feedback-ul pozitiv si încurajările, faptul că fiecare participant a plecat cu un gând sau un aspect relevant de pus în practică, ne ajută să contruim acest spațiu în continuare și să producem educație de calitate și la Craiova.

 

 Mulțumim tuturor vorbitorilor și invitaților care ne-au fost alături! Ne vedem anul viitor!