Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

3 2 1 Action! pentru elevii de gimnaziu

Încep înscrierile la atelierele de conversație 3 2 1 Action! pentru elevii de clasele 5-8!

3,2,1 Action! Autumn Session of 2017 is here and more creative than ever! This is your chance to learn English in an innovative way and to develop your inner actor!

În cadrul acestor ateliere de conversație, adolescenții dumneavoastră au parte de jocuri de rol, interacțiune, vorbire în public, conversație în engleză și șansa de a-și elibera actorul interior.

Și fiindcă trainer va fi Midhun Mathew, participanții nu vor putea să vorbească decât engleză pe parcursul atelierului.

Atelierul 3,2,1 Action este dezvoltat de Consiliul Britanic din București împreună cu Clubul de Engleză Fly High, într-un format interactiv, iar diploma de participare de la finalul celor trei sesiuni va fi eliberată de Consiliul Britanic.

Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, de iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la unul sau mai multe ateliere de șase ședințe. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară la sediul Clubului de engleză Fly High Craiova (Str. Principatele Unite nr. 14b).

Ședințele atelierelor din trimestrul de toamnă se desfășoară sâmbăta, din octombrie până în decembrie, din două în două săptămâni.

Inscrie-te!