Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Atelierul BritTeen

Atelierul BritTeen "Tastes of the World" pentru gimnaziu și liceu

Don't miss your chance to practice English with world travellers!

This is your opportunity to gain more social skills, debate topics of interest in English, experience a new and exciting context, make new friends and on top of that you receive a diploma from the British Council.

Does it sound yummy to you? Enroll now and start your international journey through various civilisations and cuisines.

Oferă-i copilului tău șansa să exploreze noi lumi și civilizații, conversând în engleză alături de călători și exploratori care trăiesc și învață pe mai multe continente.

Temele de conversație în limba engleză vor fi despre cultură și civilizație internațională, gastronomie internațională, călătorii și alte surprize dezvăluite la momentul potrivit de invitații noștri speciali.

Atelierul "Tastes of the World" este dezvoltat de Consiliul Britanic din București împreună cu Clubul de Engleză Fly High, într-un format interactiv, iar diploma de participare de la finalul celor trei sesiuni va fi eliberată de Consiliul Britanic.

Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, de iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la unul sau mai multe ateliere de șase ședințe. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară la sediul Clubului de Engleză Fly High Craiova (Str. Principatele Unite nr. 14D).

Ședințele atelierelor din trimestrul de toamnă se desfășoară sâmbăta, din octombrie până în decembrie, din două în două săptămâni.

Înscrie-te acum la tel. 0745606809

Când: 14 octombrie 2017, ora 12:00
Unde: Fly High English Club în Craiova, Str. Principatele Unite nr. 14D

Inscrie-te!