Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Examenele Cambridge English 2018

 

FLY HIGH, Centru de testare și simulare Cambridge, oferă pregătire intensă prin cursuri specializate, teste și simulări ale examenelor, consultanță și sprijin pentru înscriere la examen, instruire privind modul practic de abordare a examenelor, certificat internațional.

 

Beneficiile examenelor Cambridge:

Teste de engleză atractive și motivante concepute special pentru elevi.

Oferă elevilor posibilitatea să se familiarizeze cu un sistem internațional de testare și cu standardele internaționale.

Certificatele recunoscute și național de Ministerul Educației din România pot fi echivalate cu examenul bilingv de engleză pentru clasa a V-a (YLE), examenul bilingv de admitere la liceu și bacalaureat (KET și PET), în funcție de rezultatele obținute.

Modelul internațional de testare îi va încuraja pe copii să folosească un limbaj relevant și semnificativ, le va măsura nivelul de engleză, fiind în același timp o experiență pozitivă.

 

Înscriere și date examene

 

Examinarea Cambridge English: Young Learners (Starters, Movers, Flyers) pentru copiii cu vârste între 8 și 12 ani


Data: 18 iunie 2018

Cost: 305 lei

Examinarea Cambridge English: Preliminary English Test for Schools (PET fS) și Key English Test for Schools (KET fS) pentru copiii din clasele a VI-a - a VIII-a.

Data: 26 mai 2018

Cost PET fS: 480 lei
Cost KET fS: 385 lei

Înscrierile pentru Cambridge YLE, KET fS și PET fS se fac între 20 ianuarie și 30 martie 2018 la sediul Fly High.

Confirmarea înscrierii se face prin completarea formularului atașat și achitarea integrală a taxei de înscriere numerar la sediul nostru.

 

Descarcă Formularul de înscriere:

 

Formular inscriere examene Cambridge 2018