Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

Orășelul de Crăciun 15-17 dec 2017

Orășelul de Crăciun a fost un eveniment caritabil din seria #SharingChristmasJoy al cărui scop a fost să strângem fonduri pentru doi copii din comunitatea Fly High cu probleme serioase de sănătate: Gabriela Popescu și Mihnea Diaconu.
Evenimentul a fost precedat de Atelierul de Crăciun care s-a derulat la sediul Fly High timp de mai multe seri, în cadrul căruia au participat voluntari mari și mici care au creat decorațiunile pe care le-am comercializat ulterior pentru strângerea de fonduri.

Orășelul de Crăciun a fost organizat de Clubul de Engleză Fly High și Asociația Aproape de TINEri, s-a derulat la Electroputere Parc Mall timp de trei zile și a avut următoarele elemente:


Toti cei care au achizitionat decoratiuni sau au donat pentru cei doi copii, au intrat automat in tombola pentru o mini-sedinta de Craciun oferita de Cristian Conea Photography.
Suntem încântați de tot ce am reușit să facem împreună și recunoscători pentru tot sprijinul comunității!

Mulțumim inimilor mari care au donat timp, talent și iscusință! Mulțumim tuturor celor care au achiziționat decorațiuni sau au donat pur și simplu! Mulțumim colindătorilor mici și mari care ne-au încântat cu vocile lor și au reușit să mobilizeze oamenii aflați în mall să se alăture campaniei noastre.

Vrem să mulțumim astăzi în mod special doamnei Ica Diaconu de la Electroputere Mall pentru spațiul oferit Orășelului de Crăciun care ne-a adus împreună pentru Gabriela și Mihnea! Mulțumim colindătorilor: elevii doamnei Mădălina Amon, grupului Mono Theos, pro DEO Kids and Teens Band, clasei a IV-a B a dnei Simona Tudoran, clasei a II-a a doamnei Teodosescu.

Mulțumim Cristian Conea Photography pentru fotografiile de la Orășel și pentru ședința foto oferită pentru tombolă. Mulțumiri speciale pentru Rebeca Mirăuță de la Dhalia Deco pentru tot efortul din cadrul atelierelor și pentru decorul nostru. Mulțumim Luminiței Dragomir de la Bernschutz Craiova pentru ceai, minunatelor doamne de la Diverta Mall, Ramonei Manda de la C-S Romania, lui Veaceslav Corcinschi de la În Livadă.

Mulțumim voluntarilor noștri minunați: Cristina Luță, Yudith Yulianti, Midhud Mathew, Estera Scurtu, Corina Scurtu, Ylona Trifu, Serafim Țiulete, Alexandra si Vlad Trasca, Claudia Florescu, Naomi Duță, Sia Popa, Ariana Țecu, Matia, Alex și Daiana Popescu, Sara și Ștefan Milea, fam. Mihalschi, fam. Rada, fam. Teică, fam. Cernobai, fam. Țiulete, fam. Conea, fam. Bădici, Eva Prasacu, Ștefania Toma și Raisa, Alexa și Elena Bufu, Elena și Diana Răducan, Ruxi Ilie Mare, Ana Croitoru și ....tuturor părinților și elevilor de la Fly High care au fost donatori, susținători, colindatori și au contribuit cu tot ce a fost nevoie!

Și nu în ultimul rând echipei Fly High!

Ați creat, ați luat parte și ați dat mai departe!

#SharingChristmasJoy