Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

KACY AMARO-CHEEK

American Trainer

"Mi s-a oferit oportunitatea să vin la Fly High când am întâlnit-o pe Claudia Cochină în Irlanda vara trecută. Sunt aici de o lună și până acum a fost cu adevărat o bucurie să cunosc elevii și echipa de la Fly High. Toată lumea a fost foarte primitoare față de mine și m-au făcut să mă simt parte din echipă.

Această experiență m-a ajutat personal, pentru că am descoperit cât de mult îmi place să lucrez cu copiii în fiecare zi. Este foarte reconfortant și energizant să vezi talentul brut, uimirea și nevinovăția elevilor pe măsură ce mă gândesc la viitorul acestora. De asemenea, a fost foarte interesant să văd diferitele stiluri de învățare, deoarece am putut face asocieri cu propriile procese de gândire, precum și să identific stilurile familiei și prietenilor mei.

Această experiență m-a ajutat profesional prin faptul că mi-a arătat un alt mediu în care există un spirit de camaraderie între membrii echipei și o atmosferă în care învățarea este încurajată nu numai pentru elevii cărora le predăm, ci și pentru profesori, pentru a învăța și a crește ca indivizi.

Pasiunea mea constă în interacțiunea cu oamenii și cunoașterea acestora, să manifest grijă și interes pentru viața oamenilor - atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Unul dintre citatele mele preferate despre copii aparține unei foste prime doamne a SUA, Lady Bird Johnson, care a spus: "Copiii se vor ridica atât de sus cât este încrederea ta în ei".

Poate fi dificil să predai uneori, dar în același timp te umple de energie să fii cu elevii, mai ales când încep să înțeleagă un concept."