Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

CLAUDIA COCHINĂ

Managing Director

Claudia Cochină este însăși esența Clubului de Engleză Fly High, proiectul ei de suflet pe care l-a inițiat și îl coordonează de 8 ani. Veselă, plină de energie și o sursă de inspirație pentru cei din jurul ei, Claudia este o susținătoare ferventă a schimbării și inovației în educație.

Claudia Cochină are o experiență internațională de peste 20 ani în managementul proiectelor educaționale, este cetățean româno-canadian cu diplome de master în Comunicare la Universitatea McGill în Canada (2002) și studii britanice la Consiliul Britanic București (1997). Claudia crede în formarea continuă și nu pierde nici o oportunitate de a se specializa (Early Language Teaching - în Suedia, YLE Cambridge training – Consiliul Britanic, etc.)

Claudia este dispusă oricând să împărtășească din cunoștințele sale, este un bun mentor, recunoaște meritele echipei sale și le încurajează dezvoltarea personală și profesională, creând astfel un mediu de lucru dinamic și creativ, propice dezvoltării copiilor.

Claudia este apropiată de copii și adolescenți, lucrează cu pasiune cu ei și interacționează cu ei cu plăcere. Ca mamă a doi copii cu personalități diferite, înțelege nevoile copiilor și adolescenților și le încurajează originalitatea și gândirea creativă.

 

"EDUCAȚIA este celebrarea zilnică a răspunsului plin de imaginație al copilului, a privirii sale curioase sau chiar a unui zâmbet. Educația se face privind în sufletul copilului." - Claudia Cochină, fondator Fly High

 

Claudia a fondat International Life Education Camps pentru a oferi tinerilor și copiilor din România oportunitatea de a învăța limba engleză în mod natural în cadrul taberelor internaționale și de a dobândi și a îmbunătăți abilitățile pentru viață.

 

"A fost o plăcere pentru mine să lucrez alături de Claudia Cochină și să o admir. Aduce tuturor proiectelor sale o energie excepțională, inteligență și abilități organizatorice." - Ms. Gemma Hussey, fost Ministru al Educației din Republica Irlanda, Fondator/Director al Institutului de Limba Engleză, Irlanda.

 

"Sunt încântat de progresul pe care l-a făcut Fly High sub conducerea Claudiei Cochină. Am văzut eu însumi că acest club funcționează la standarde foarte înalte, iar Consiliul Britanic se bucură să o susțină pe Claudia și echipa ei cu programul BritTeen." - Nigel Townson, Director, Consiliul Britanic, România