Tabere de vară în Marea Britanie, Irlanda, SUA!

Examinare Cambridge

IOANA IVANCU

Senior Trainer

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Traducere și Interpretare, și a unui Master în Traducere și Terminologie, m-am simțit dintotdeauna atrasă de limbile străine. Mărturisesc că opțiunea de a preda limba engleză a apărut datorită profesoarelor de limba engleză pe care am avut norocul și plăcerea de a le întâlni în decursul anilor de școală gimnazială și liceu.

Consider că a preda înseamnă a-ți lua angajamentul că vei influența într-o mică sau mare măsură viața copiilor.  Recunosc totodată că datorită pasiunii pentru limbile străine și a plăcerii pe care o am când lucrez cu copiii, meseria aceasta mi se potrivește cel mai bine.

Scopul meu ca profesor este să creez contexte de dezvoltare creative și dinamice care sper că îi vor provoca și ajuta pe copiii din Fly High să învețe limba engleză într-un alt mod, diferit de cel clasic din învățământul de stat.

Îmi doresc, în continuare, să evoluez profesional și să contribui la o dezvoltare lingvistică cât mai frumoasă a copiilor cu care voi avea prilejul să lucrez.